Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aspirator vertical Lindhaus
Brand
DYNAMIC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Disponibil în trei mărimi 300-380-450 se adaptează perfect la orice exigenţă de la spaţiile mici la cele mari. Manevrarea ei este incredibil de uşoară.Reglarea în înălţime şi roţile acoperite cu cauciuc permit o perfectă adaptabilitate.

Formă alungită şi accesoriile de la bord permit folosirea şi pe orizontală pentru curaţarea cu uşurinţă şi sub mobila joasă.
Este cel mai uşor aspirator cu perie rotativă de tip profesional care a fost vreodată construit. Având doua motoare este dotat cu un sistem brevetat de distribuire a greutăţii care permite înjumătăţirea în greutate pe mâner. Amândouă motoarele sunt poziţionate la baza aspiratorului, toate accesoriile în partea joasă a corpului aspirant.

Este dotat în serie cu 6 nivele de filtrare. În stadiul final are un microfiltru electrostatic care asigură o eficienţă filtrantă de peste 98% în 0.3micron. Opţional se poate dota cu filtru Hepa sau filtru cu cărbuni activi.

Precizia tehnologică în echilibrarea computerizată a motorului cu periile rotative precum şi un sofisticat control electronic de supraîncărcare a motorului garantează o durabilitate maximă şi un nivel minim de zgomot.
Din Gura in Gura